Despre Noi

Despre Noi

Societatea comerciala General Nic import Export SRL a fost fondata in anul 1990, prin deschiderea primului magazin din Bucuresti specializat intr-o gama larga de produse de tutun si bauturi fine si cadouri, Nic Classic.

Diversitatea de trabucuri si tutun de pipa, impreuna cu accesoriile aferente, satisfac cererea celor mai exigenti clienti ai magazinului Nic Classic.

In anii urmatori au fost deschise magazine de tip supermarket si un magazin cu articole pentru copii.

Toate magazinele sunt amplasate in zonele comerciale centrale ale orasului Bucuresti.

Magazinele noastre si-au castigat o reputatie buna in Bucuresti prin calitatea si prospetimea produselor si preocuparea pentru diversitatea produselor si serviciilor, pentru satisfacerea nevoilor curente, a obiceiurilor de cumparaturi si a gusturilor clientilor.

Intrand in magazinele noastre beneficiati si de alte servicii: foto-xerox, pay point cu plati facturi si incarcare cartele telefonice, catering pentru diverse ocazii, cu livrare la magazin.

Plata in magazine se poate efectua cash si cu alte modalitati moderne de plata, iar daca ati uitat banii acasa, langa fiecare magazin gasiti un bancomat.

Un client ar putea incepe prin a savura o tuica sau o palinca de la Nic Classic, apoi ar putea manca delicioasele sarmale traditionale de la Nic Supermarket insotite de un vin traditional romanesc si in final s-ar putea intoarce la Nic Classic pentru a savura un coniac frantuzesc si un trabuc cubanez. Intre timp, si-a incarcat telefonul si si-a platit facturile la pay point, a comandat mancarea pentru petrecera de sambata…